WM2O Marketing gaat meer trainingen aanbieden en gaat intensiever de samenwerking zoeken met commerciële trainingsbureaus. De reden dat we besloten hebben om trainingen aan te bieden binnen ons netwerk komt voort uit SalesFeed. SalesFeed is al ruim 2 jaar een product dat door ons als certified partner wordt aangeboden, soms los maar steeds regelmatiger in combinatie met online marketing of website ontwikkelingen. SalesFeed is intelligente webbased software die b2b website verkeer herkent. Met deze software kunnen we ons behoorlijk goed onderscheiden als b2b online marketing bureau. SalesFeed stelt ons namelijk in staat om betere dienstverlening te bieden als het gaat om:

 • het optimaliseren van websites
 • het verbeteren van online zichtbaarheid
 • meetbaar maken van lead-generation activiteiten
 • het verhogen van online conversie door responsive (of liquid) content in het b2b segment
 • het maximaliseren van het rendement op sales- en marketing activiteiten

Feitelijk laat SalesFeed zien welke bedrijven interesse tonen in b2b diensten of producten. Bedrijven krijgen de leads op een presenteerblaadje aangeleverd. Als je zorgt dat je goede kwaliteit leads naar je website brengt, ze herkent met SalesFeed, ze classificeert en tenslotte opvolgt, dan zal je zien dat succes binnen handbereik ligt.

Er zijn voldoende succescases van bedrijven die de opvolging uitstekend voor elkaar hebben. Echter hebben we ook gemerkt dat opvolging voor veel bedrijven erg lastig is. Zeker als het gaat om verkoopgesprekken en telefonische acquisitie, gaan bij menig ondernemer, account-, of salesmanager de koude rillingen over het lijf. Het is niet hun favoriete bezigheid, vaak komt dat door onvoldoende training. Met de juiste vaardigheden en goede training zie je snel resultaat en resultaat motiveert!


Verkoop Academie Nederland

VerkoopAcademieNederland

De eerste samenwerking is gestart met de Verkoop Academie Nederland (VAn). De VerkoopAcademie is de praktijkopleider voor mensen in commerciële functies. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van vaardigheden, houding en gedrag binnen uw verkooporganisatie. Naast het geven van trainingen en workshops bestaan de activiteiten ook uit coachen van medewerkers in de praktijk.

De volgende trainingen staan in de agenda:

Resultaatgericht commerciële afspraken maken (opleider VAn)

In deze innovatieve trainingsdag leert de deelnemer om van een koud contact een beginnende relatie te maken. Tegen zeer gereduceerd tarief kunnen accountmanagers en commerciële binnendienst medewerkers in een dag leren hoe zij telefonisch deuren kunnen intrappen om commerciële kansen te creëren!

Na de training is de deelnemer in staat om:

 • Op een creatieve manier een ingang naar de beslisser te vinden
 • Het gesprek met impact te openen
 • In korte tijd de ‘gunfactor’ op te bouwen met de gesprekspartner
 • De aandacht van de gesprekspartner vast te houden
 • Behoefte te creëren voor een afspraak
 • Zelfverzekerd om te gaan met bezwaren
 • Commitment te vragen om zo de afspraak te ‘sluiten’

Kosten voor de training bedragen slechts 299 euro pp. er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. De training wordt gegeven op het kantoor van de Verkoop Academie Nederland in Den Haag en zijn inclusief lunch.

De volgende trainingsdata staan in 2014 in de agenda:

 • 15 oktober 2014
 • 19 november 2014
 • 17 december 2014

Je kan je inschrijven voor deze trainingen via opleiding@verkoopacademienederland.nl of door te bellen met 070-7118706. (Geef bij aanmelding even aan dat je via WM2O komt.)


Klantgericht telefonisch communiceren (opleider VAn)

Dé basis training voor iedere binnendienst medewerker die regelmatig (commercieel) telefonisch contact heeft met klanten. Doel van deze 2-daagse training is om ieder klantcontact om te zetten in een betere klantrelatie en meer omzet.

Na de training beheerst de deelnemer de volgende zaken:

 • De gespreksstructuren voor outbound en inbound klantcontact
 • De juiste professionele houding en stemgebruik
 • De juiste omgangsvormen voor een zakelijk telefonisch gesprek
 • De ‘gunfactor’ creëren bij de gesprekspartner
 • Het inventariseren van behoeften en klachten
 • Het succesvol herkennen en verzilveren van koopsignalen
 • Overtuigend bezwaren ombuigen en klachten afhandelen
 • Het versterken van de relatie met de klant

Kosten voor de training bedragen slechts 599 euro pp. en er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen. De  trainingen worden in principe gegeven op het kantoor van VAn en zijn inclusief lunch. Bij 5 deelnemers of meer kan de training ook op locatie verzorgd worden. Bij meer dan 8 deelnemers prijs op aanvraag.

Voor meer informatie over deze of andere trainingen kan je contact opnemen met opleiding@verkoopacademienederland.nl of door te bellen met 070-7118706. (Geef even aan dat je via WM2O komt.)


Trainingen en Masterclasses door WM2O

We hebben de afgelopen jaren met succes vele mensen en bedrijven mogen trainingen op gebied van Sociale Media. Met name de LinkedIn training was erg succesvol. We zien dat nog steeds erg veel mensen LinkedIn onvoldoende benutten. Daarom hebben we deze succesvolle masterclass weer in de agenda gezet.

Masterclass LinkedIn Marketing – een verpletterende indruk! (opleider WM2O – Gysbert Wind)

Dé workshop voor iedere medewerker die regelmatig commercieel contact heeft met klanten of prospects. Tijdens deze op uw situatie geschreven “Masterclass LinkedIn Marketing” leert u hoe u zich zakelijk professioneel en onderscheidend kunt profileren, hoe u in contact komt met uw doelgroep, nieuwe relaties legt met (potentiële) klanten, leveranciers, collega’s en hoe u gevonden wordt. De training wordt specifiek op uw situatie en uw branche geschreven. U kunt daardoor direct aan de slag om resultaat te behalen. Wat uw functie of doelstelling ook is.

Kosten voor deze masterclass bedragen slechts 125 euro pp. bij groepen van minimaal 4 deelnemers of 380 euro voor een 1op1 sessie. De trainingen worden gegeven op het kantoor van WM2O in Zevenaar en zijn inclusief lunch. Of bij u op locatie* (*ex. reiskosten vergoeding). Deze masterclass duurt ongeveer 3 tot 4 uur.

De eerst volgende Masterclasses zijn op:

 • Donderdagmiddag 23 oktober
 • Vrijdagochtend 21 november
 • Dinsdagochtend 16 december

Haal meer rendement uit LinkedIn! Meld je nu aan via info@wm2o.nl of maak een afspraak voor een In Company training.

Masterclass Internet Marketing – (opleider WM2O – Gysbert Wind)

Welke zaken zijn van belang voor een goede internetstrategie? Hoe wordt je gevonden op internet en hoe overtuig je website bezoekers om in actie te komen? Tijdens de Masterclass Internet Marketing gaan we heel praktisch aan de gang met een online marketing strategie. We zoeken naar mogelijkheden om je doelgroep te bereiken en geven je tips en trics om zelf aan de gang te gaan met SEO (Zoekmachine optimalisatie) SEA (Zoekmachine marketing) en SMM (Social Media Marketing). We pakken ook nog een deel conversieoptimalisatie mee. Na deze 1-daagse masterclass heb je grote stappen gemaakt om online succesvol te worden.

De eerst volgende masterclass staat gepland op 18 december 2014.

Kosten voor de training bedragen slechts 599 euro pp. en er kunnen maximaal 8 deelnemers meedoen. De  trainingen worden in principe gegeven op het kantoor van WM2O in Zevenaar en zijn inclusief lunch.

Voor meer informatie over deze of andere trainingen kan je contact opnemen met Gysbert Wind via info@wm2o.nl


 

Acquisitie niet zelf doen maar uitbesteden?

Training is mooi maar soms wil je zaken niet zelf doen maar het liever uitbesteden. Dat kan natuurlijk ook. Steeds meer bedrijven besteden uit waar ze zelf niet goed in zijn. Wij werken met verschillende partners op gebied van leadgeneration en telesales. Op basis van behoefte introduceren we graag de best passende partij. Neem gerust contact op.