De kracht van doelgroep marketing

Gevonden worden als uw doelgroep u zoekt is waar het steeds meer om draait. Wij ‘duiken diep’ in uw doelgroep om hun behoeftes en online zoekgedrag te leren kennen. Zo weten wij wie de behoefte heeft en wie de beslissing maakt. Hierdoor wordt zoekmachine marketing pas echt effectief.

Doelgroep marketing legt een sterke basis voor het verbeteren van uw online marketingresultaten. Het rendement van zoekmachine marketing (SEO en SEA) en website verbeteringen stijgt door te focussen op wie binnen uw doelgroep de behoefte heeft, en wie de beslisser is. Als dit bekend is, brengen wij in kaart hoe uw doelgroep hun behoefte aan uw product of dienst doorgaans invult. Zo bouwen wij aan een effectieve zoekmachine marketing aanpak.

Doelgroep marketing

Veel bedrijven kaderen of segmenteren hun doelgroepen niet of nauwelijks en spreken daarom een zo breed mogelijk publiek aan. Maar is dat wel verstandig? Komt uw boodschap dan wel over? Vaak is het gevolg van een te brede aanpak dat elke vorm van (online) reclame of communicatie te weinig oplevert. Door uw doelgroepen op te splitsen en goed in kaart te brengen, kunt u hen pas écht leren kennen. En pas als u uw doelgroep kent, kunt u echt met hen in contact komen en wordt reclame maken een zinvolle investering.

Contact

Met doelgroep marketing slaat u uw doelgroep aan de haak!

Wie is uw doelgroep? Wat hebben ze gemeen? Wat is voor hen belangrijk en welke stappen zetten ze in hun aankoop proces? Door doelgroep marketing toe te passen verdiepen wij ons echt in uw branche en specifieke doelgroepen. Zo kunnen wij u helpen uw doelgroep te segmenteren. We zoeken uit wat voor hen belangrijk is, wat hen bindt en wat hen anders maakt. We leren hun behoeftes kennen en hoe ze deze behoeftes invullen.

Door onze doeltreffende doelgroep marketing aanpak kunnen wij:

  • een betere doelgroep marketing strategie ontwikkelen
  • slimmer zijn met online marketing
  • trefzeker zijn met zoekmachine marketing
  • beter overtuigen met treffende teksten

Doelgroep marketing helpt uw doelgroep sneller klant te worden, klant te zijn en klant te blijven. Doelgroep marketing is uitstekend meetbaar en is gericht op direct resultaat.

Wat kunnen wij concreet voor u betekenen?

> Wilt u inzicht in de online customer journey van uw doelgroep?

De Online Customer Journey is de weg die een klant aflegt van behoefte tot oriëntatie en van zoekopdracht tot contactmoment. Door deze Online Customer Journey af te leggen worden verbeter punten voor uw online vindbaarheid en website zichtbaar. Lees verder…


> Wilt u online beter gevonden worden door uw doelgroep?

U wilt beter gevonden worden door uw doelgroep, maar wel op relevante zoekwoorden. Kortom u wilt een toppositie in Google? Door doelgroep SEO marketing toe te passen leren wij welke zoekwoorden nu echt relevant zijn voor uw business. Lees verder…


> Wilt u uw doelgroep treffende en relevante Google advertenties tonen?

U wilt op korte termijn hoge kwaliteit b2b leads genereren? Dan gaan we aan de slag met Google Adwords, Re-marketing of Sociale Media campagnes. Wij bereiken uw doelgroep en zorgen voor hoge kwaliteit website bezoekers. Lees verder…


> Wilt u uw website beter laten aansluiten op uw doelgroep?

Uw website is niet alleen uw visitekaartje maar ook een leadgenerator. Laat uw website beter aansluiten op uw doelgroep, verbeter de content en u zult zien dat uw web conversie stijgt. Lees verder…( hier komt snel meer)


> Wilt u een effectieve b2b online marketing strategie?

Wilt u serieuze stappen maken op gebied van b2b online marketing? Dan is een duidelijke strategie en professionele invulling onmisbaar. In een strategie bepalen we de richting en definiëren we doelen om online marketing als structureel en onmisbaar onderdeel van de marketingmix in te zetten. Lees verder…

informatie