Onze missie

de blauwe bril, WM2OSinds 2011 helpt WM2O, als doelgroep marketing specialist,  organisaties en bedrijven met doelgroepsegmentatie, creatieve en gerichte doelgroep marketing en doordachte marketingstrategieën. WM2O zet zich in om bedrijven beter te organiseren, positioneren en presenteren, met als doel een betere concurrentiepositie te creëren.

Het vak Marketing moet binnen het MKB weer strategisch worden, want Marketing is veel meer dan drukwerk en reclame. Marketing heeft betrekking op uw bedrijf van A tot Z. Beloftes waarmaken, daar gaan wij voor!

Wij zijn anders dan anderen, omdat wij ook achter de schermen kijken, daar is waar het gebeurt. Door onze “blauwe bril” kijken wij naar het hart van onze opdrachtgevers, de organisatie en haar kwaliteiten. Wij spelen in op uw sterke, maar ook uw zwakkere punten. We buigen bedreigingen om naar kansen en verzinnen creatieve doelgroep marketing- methodes en campagnes om uw kansen te benutten.

De kleur blauw staat voor eerlijkheid, helderheid, inzicht, rust en perspectief, dat bieden wij. Wij vragen daarbij wel wat van onze opdrachtgevers, want inzicht kan soms confronterend zijn, maar het dient wel het doel om succesvol te zijn.

WM2O Marketing genomineerd

Wij zijn trots op onze nominatie voor startende ondernemer van het jaar 2012.