Over mij en mijn missie

de blauwe bril, WM2OMijn naam is Gysbert Wind. Sinds 2011 ben ik ondernemer en zelfstandig doelgroep marketing strateeg. Dat doe ik vanuit mijn bedrijf WM2O. Sinds 2016 ben ik mede eigenaar en commercieel directeur van EVA Solutions, specialist op het gebied van bezoekersregistratie, bezoekersmanagement, aanwezigheidsregistratie en toegangsverlening.

Ik adviseer b2b bedrijven op het gebied van doelgroep segmentatie, doelgroep marketing en marketingstrategieën. Ik help bedrijven beter te positioneren en te presenteren, met als doel een betere concurrentiepositie te creëren en meer omzet te genereren. Mijn specialisme is online B2B Marketing wat ik vertaal naar concrete sales activiteiten. Mijn voorkeur ligt bij bedrijven met een fysiek product een omzet van boven de 750.000 euro en minimaal 10 fte.

Mijn missie is om het vak Marketing binnen het MKB weer strategisch te maken. Marketing is veel meer dan drukwerk en reclame, het heeft betrekking op uw bedrijf van A tot Z met als basis; uw beloftes waarmaken!

Ik onderscheid mij van anderen door mijn “blauwe bril”. Ik kijk daardoor naar het hart van mijn opdrachtgevers, de organisatie en haar kwaliteiten. Maar ook haar capaciteiten en doelstellingen. Samen buigen we bedreigingen om naar kansen en verzinnen creatieve doelgroep marketing- methodes en campagnes om uw kansen beter te benutten.

De kleur blauw staat voor eerlijkheid, helderheid, inzicht, rust en perspectief, dat is waar ik voor sta. Ik vraag daarbij wel wat van mijn opdrachtgevers, want inzicht kan soms confronterend zijn, maar het dient wel het doel om succesvol te zijn.

Interesse in een kennismaking? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.