Over mij en mijn missie

de blauwe bril, WM2OMijn naam is Gysbert Wind. Sinds 2011 ben ik ondernemer en zelfstandig doelgroep marketing strateeg. Dat doe ik vanuit mijn bedrijf WM2O. Sinds 2016 ben ik mede directeur van EVA Solutions.

Binnen WM2O help ik organisaties en bedrijven met doelgroepsegmentatie, creatieve en gerichte doelgroep marketing en doordachte marketingstrategieën. WM2O zet zich in om bedrijven beter te organiseren, positioneren en presenteren, met als doel een betere concurrentiepositie te creëren. Mijn voorkeur ligt bij bedrijven met een fysiek product.

Mijn missie is om het vak Marketing binnen het MKB weer strategisch te maken. Marketing is veel meer dan drukwerk en reclame, het heeft betrekking op uw bedrijf van A tot Z met als basis; uw beloftes waarmaken. Daar gaan wij voor!

Ik onderscheid mij van anderen door mijn “blauwe bril”. Ik kijk daardoor naar het hart van mijn opdrachtgevers, de organisatie en haar kwaliteiten. Samen buigen we bedreigingen om naar kansen en verzinnen creatieve doelgroep marketing- methodes en campagnes om uw kansen te benutten.

De kleur blauw staat voor eerlijkheid, helderheid, inzicht, rust en perspectief, dat is waar ik voor sta. Ik vraag daarbij wel wat van mijn opdrachtgevers, want inzicht kan soms confronterend zijn, maar het dient wel het doel om succesvol te zijn.