Kiwanis logo met tekstZoals sommigen wellicht wel weten ben ik lid van Kiwanis club de Liemers. Kiwanis de Liemers is onderdeel van Kiwanis International, een serviceclub die zich wereldwijd inzet voor goede doelen, met name gericht op kinderprojecten.

Een van de projecten dit jaar is het beklimmen van de Mont-Ventoux t.b.v. KWF Kankerbestrijding. Deze actie is een initiatief van de Stichting Mont Ventoux, waarbij deelnemers, individueel of in teamverband, geld ophalen. Hiermee leveren zij een bijdrage aan de strijd tegen kanker. Onder het motto “Grootverzettegenkanker” beklimmen fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux in Frankrijk. Een zware strijd, die symbool staat voor de strijd tegen kanker.

Mijn motivatie

Zelf heb ik in 2010 mijn vader (64) verloren aan deze verschrikkelijke ziekte. Dat is voor mij persoonlijk de motivatie om me in te zetten en deze uitdaging aan te gaan. Ik ga samen met ongeveer 16 man van onze club op 4 september 2015 die ‘kale berg’ op. Een klim van ongeveer 25 kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 5%.

Goede doelen

De opbrengsten gaan voor 60% naar het Koningin Wilhelmina Fonds voor de bestrijding tegen Kanker. (KWF Kankerbestrijding). De overigen 40% mogen we zelf aan een doel schenken. We hebben ervoor gekozen om de Vereniging Ouders, Kinderen & Kanker als tweede doel te ondersteunen.

Wil je mij steunen?

Het zou geweldig zijn als je mij wilt ondersteunen met een kleine financiële bijdrage. Iedere donatie is welkom!

Doe mee en help deze ziekte te verslaan!

Vast enorm bedankt!

Met vriendelijke groet,

Gysbert Wind

Gysbert Wind, Directeur / Eigenaar WM2O Marketing