Imago onderzoek – “Blue Scan”

Inzicht in uw imago!

Blue Scan Imago onderzoekWilt u nu wel eens écht weten hoe het is gesteld met uw imago? Dan is een uitgebreid imago onderzoek iets voor u! Uw imago wordt bepaald door hoe u communiceert met de markt en uw klanten, door tevreden medewerkers en uw bedrijfsperformance.

Misperceptie van eigen imago

Het gebeurt regelmatig dat een bedrijf een idee heeft van hun corporate imago die niet overeenkomt met de werkelijkheid. Klanten worden dagelijks beïnvloed door veel verschillende facetten binnen uw bedrijfsvoering. Snelheid van orderafhandeling, leversnelheid, accuratesse van leveringen, klantvriendelijkheid, snelheid van reageren, noem maar op. Alles is van invloed op hun beeld van uw organisatie.

U blijft op de hoogte van dit beeld door uw klanten met enige regelmaat te vragen of er verbeterpunten zijn. Onafhankelijk onderzoek leidt tot meer en duidelijkere verbeterpunten dan als u dit zelf uitvoert. Ook uw medewerkers zijn belangrijk in dit traject. Zij staan aan de bron van deze beeldvorming. Door hen gemotiveerd en tevreden te houden kunt u controle houden op uw imago. Ook dit moet onafhankelijk worden onderzocht om sociaal wenselijke en carrière beschermende antwoorden richting management te voorkomen.

Blauwdruk van uw organisatie

WM2O’s “Blue Scan” maakt inzichtelijk hoe het is gesteld met uw medewerker-tevredenheid, klant-tevredenheid en uw imago. Deze scan biedt inzicht in welke bedreigingen op de loer liggen en waar uw kansen werkelijk liggen.

Wij maken een blauwdruk van uw organisatie. We doen dit door diepte interviews met directie, medewerkers en klanten te combineren met een analyse van de huidige marktbenadering. Deze vier onderdelen samen maken de blauwdruk van uw organisatie en maakt direct inzichtelijk welke aanpassingen u moet doorvoeren om uw schip weer op koers te zetten en uw imago te verbeteren.

Wilt u inzicht in uw imago en wilt u weten waar uw kansen en bedreigingen liggen?

Vul dan hieronder uw naam en telefoonnummer of e-mailadres in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende kennismaking.