SEA – zoekmachine marketing of Search Engine Advertising

SEA Zoekmachine marketingSEA of zoekmachine marketing biedt grote kansen voor bedrijven die hun product of dienst onder de aandacht willen brengen van mensen die op Google een zoekopdracht invoeren. Met wervende advertentie teksten verleidt u deze mensen om op uw advertentie te klikken en uw website te bezoeken. Hier laat u zien wat u te bieden heeft en probeert u uw product te ‘verkopen’.

SEO of Zoekmachine optimalisatie staat in het teken van het verbeteren van organische zoekresultaten op lange termijn. Met zoekmachine marketing koopt u direct hoge kwaliteit bezoekers en kunt u op korte termijn omzet halen uit internet. Wij vinden goede kwaliteit verkeer belangrijk, maar nog belangrijker vinden wij dat dit verkeer ook converteert. Wij helpen u uw website conversie te verbeteren.

Wilt u weten hoe u SEA succesvol kunt inzetten? Wilt u hoge kwaliteit leads naar uw website? Wilt u structureel gevonden worden op relevante zoekwoorden? Kortom wilt u een succesvolle online marketing aanpak?

WM2O realiseert dit! Wij onderscheiden ons op gebied van online marketing door onze specialisatie op gebied van doelgroep marketing. Wij duiken in de doelgroep om te leren wat hun werkelijke behoefte is en vertalen deze naar de werkelijke zoekopdracht. Zo creëren wij niet alleen hoge kwaliteit advertenties in Google, maar ook meer kwalitatieve websitebezoekers.


Wat kunnen wij concreet voor u betekenen op gebied van SEA?

Om zo goed mogelijk resultaat te behalen en het maximale rendement uit uw online marketing budget te halen kunnen wij u van dienst zijn met de volgende SEA producten:

 

Bekijk onze diensten hier…

Waarom WM2O uw partner is voor SEA of zoekmachine marketing?

  • Als doelgroep marketing specialist kunnen wij ons goed inleven in uw doelgroep
  • Als certified SalesFeed partner bieden wij een onderscheidende online aanpak
  • Als b2b online marketing bureau snappen wij de complexiteit van het b2b aankoopproces
  • Wij werken met gecertificeerde specialisten
  • Door onze blauwe bril zien wij zaken net even anders

Lees hier meer over Adverteren op Google.