Verbeter uw B2B online marketing aanpak en realiseer uw groeidoelstelling!

B2B Online marketing intelligence, de basis voor sales lead generationUw groeidoelstellingen realiseren door het verbeteren van uw online marketing strategie. Wij helpen u daar als B2B online marketing specialist graag bij!

Wij helpen u met het verbeteren van uw website. Hierbij kijken we naar uw doelgroepen, maken overtuigende teksten, verbeteren de CTA (call to action) en de navigatiestructuur. Als laatste voegen we online marketing intelligence toe aan uw website in de vorm van SalesFeed. Dit vormt de basis voor het genereren van sales leads.

B2B Online Marketing intelligence

Dagelijks bezoeken vele bestaande en potentiële klanten uw website. Uw (online) marketing aanpak zorgt dat zij uw website weten te vinden. Omdat uw website hoog in de Google Ranking staat, u (online) advertenties plaatst of beurzen draait, men weet uw website te vinden. Bedrijven oriënteren zich voor de aankoop van nieuwe producten, zoeken ondersteuning of zijn op zoek naar informatie. We mogen dan ook zeggen dat deze bedrijven website leads mogen heten, want feit is dat er altijd een aanleiding is waarom een bedrijf uw website bezoekt.

Feit is dat slechts 2-4% van de website bezoekers bij een eerste bezoek contact op neemt. Door slimme online marketing in te zetten, zorgen wij dat uw website bezoekers u niet vergeten en terugkomen. Tevens implementeren wij B2B Online Marketing Intelligence. Een tool die wij hiervoor inzetten is SalesFeed.

SalesFeed herkent bedrijven op uw website. Als u weet wie deze bedrijven zijn en waar ze interesse in hebben, dan kunnen we deze intelligentie in uw voordeel inzetten. Als we doelgroepen kunnen herkennen, dan kunnen we met die intelligentie ook uw website zodanig inrichten dat u uw doelgroep beter kunt aanspreken. Weten wie uw website bezoekt en dit opvolgen levert tot wel 300% meer rendement.

Realiseer uw groeidoelstelling, verbeter uw B2B online marketing aanpak! Lees verder over SalesFeedLees verder over de beste B2B online marketing tool SalesFeed