IP marketing met SalesFeed verhoogt online rendement

ip marketing met salesfeedIP marketing is een methode om op basis van specifieke IP adressen bedrijven te herkennen en vanuit daaruit actie te ondernemen om leads te genereren. SalesFeed is het systeem wat wij als IP marketing instrument gebruiken. SalesFeed is marktleider op het gebied van b2b lead generation software in Nederland. Op basis van IP adressen worden bedrijven herkend en gekoppeld aan de KvK database. Hierdoor krijgt u alle bedrijfsgegevens bij een herkend bedrijf meegeleverd. Niet alleen informatie over het bedrijf, maar ook hun gedrag op uw website en hun interesse worden meegeleverd.

U ziet namelijk op welke pagina een bedrijf is binnengekomen, welke pagina’s een bedrijf heeft bekeken, en hoe lang. Door gebruik te maken van unieke campagne url’s ziet u tevens waar de bezoeker vandaan is gekomen.

Beste kwaliteit IP marketing software

SalesFeed levert de beste kwaliteit bedrijfsgegevens door verschillende hoogwaardige kwaliteit databronnen en haar ingenieuze KvK koppeling. De mogelijkheid om te koppelen met CRM pakketten maakt het mogelijk om uw website leads direct uw CRM systeem / Salesfunnel in te schieten. Zo hoeft u zich dus alleen nog maar bezig te houden met het genereren van hoge kwaliteit b2b leads. En daar helpen wij u graag bij.

Salesfeed’s USP vs. andere IP marketing aanbieders: liquid content

SalesFeed gaat als enige verder dan alleen het herkennen van bedrijven en hun gedrag op b2b websites. SalesFeed maakt het ook mogelijk om liquid content toe te passen. Als variabelen als plaats, SBI code (branche code) en gedrag kunnen worden herkend, dan kan daarop ook gestuurd worden. Liquid content maakt dat mogelijk. Liquid content (ook wel responsive content) wil eigenlijk zeggen dat u de inhoud van uw website kunt aanpassen aan vaste waarden van een bedrijf of het gedrag van uw website bezoeker. De nieuwste liquid content editor maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van uw website bouwer, de website aan te passen. De versie die u heeft gecreerd wordt alleen getoond als door u zelf ingegeven variabelen waar zijn. Zo wordt ip marketing pas echt effectief!

Wilt u meer informatie over ip marketing met SalesFeed? Lees dan hier meer