WM2O Marketing & Organisatie – Bedrijfsprofiel

WM2O Marketing is een (online) marketingadviesbureau met een blauw karakter. Blauw kenmerkt zich door de termen betrokkenheid, eerlijkheid, helderheid, rust en perspectief. Zaken die wij onze opdrachtgevers bieden.

Wij zijn een uniek full service bureau met specialisatie op b2b online marketing. Met een team van 7 specialisten werken wij aan: professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van online marketing strategieën en lead generation, bij het verbeteren en bouwen van websites, de implementatie van sociale media, de introductie van nieuwe producten en het opzetten van marketing automation.

Wij staan graag voor u klaar met de meest innovatieve denkwijze omtrent online marketing. Doordat wij unieke marketing intelligence oplossingen in onze diensten verwerken, kunnen wij ons landelijk onderscheiden op gebied van b2b online marketing.


 

Doelgroep marketing, de basis voor goede dienstverlening!

Doelgroep marketing is voor ons een duidelijke focus en basis voor onze dienstverlening. Wij duiken in uw doelgroep om hen te kunnen doorgronden en te leren hoe zij dingen zien. Als we dit weten dan kunnen we marketingcampagnes en strategieën ontwikkelen om uw specifieke doelgroepen zo effectief en efficiënt mogelijk te bereiken. Bij strategiebepaling zijn uw medewerkers en uw klanten erg belangrijk. Wij creëren een helder beeld van uw markt en organisatie en scheppen inzicht in uw kansen en bedreigingen. Onze specialisatie is b2b online marketing, wij worden vaak gevraagd om websites beter vindbaar te maken, websites te verbeteren, beter te laten overtuigen of als projectmanager voor het realiseren van nieuwe websites en e-commerce platformen. Als de techniek staat zorgen wij voor een werkend platform door traffic generation op te tuigen. Ook hiervoor is doelgroep kennis van belang om uw euro’s zinvol te besteden.


 

Ons onderscheidend vermogen als marketingbureau?

Ons onderscheidend vermogen is enerzijds onze focus op uw interne organisatie en klant behoud. Wij noemen dit Marketisatie(c). Wat ons betreft dé nieuwe manier van markt- en klant benadering. Hiermee creëren we draagvlak binnen uw organisatie en maken we ambassadeurs van uw medewerkers en klanten. Zorgen dat u klanten krijgt is één ding, maar ze behouden is een tweede. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap inhoud heeft en u waar kunt maken wat u communiceert.

Ook zijn wij onderscheidend op het gebied van Online Marketing voor B2B. Onze visie mbt online marketing intelligence, marketing automation en de tools die wij tot onze beschikking hebben, maken dat wij doelgerichter, effectiever en efficiënter zijn dan menig ander bureau.

Wij staan graag voor u klaar om u met passie en inzet verder te helpen, wat uw behoefte ook is.


 

Doelgroep marketing - wat is uw volgende stap?

U kunt bij ons terecht voor: